Десерти, Рецепти

Трицветна закуска

Трицветна закуска

Отбележете националния празник със вкусовете на нашата трицветна закуска за 3-ти март с главно действащо лице – кашу с малини.

Поднесете си едно истинско удоволствие, което не само удовлетворява вкусовете ви, но и чества българската история и култура.

Трицветна закуска

Необходими продукти за Трицветна закуска:

За 2 порции по 240г

За слой №1:

  • 100г малини (може и замразени)
  • 40г кокосов йогурт (или кисело мляко)
  • 20г кашу с малини
  • 1 ч.л сушени малини на прах (или пудра сушено цвекло)

За слой №2:

  • 100г киви (2 броя малко киви)
  • 40г кокосов йогурт
  • 10г грахов протеин
  • 10г еритритол
  • 1/2 ч.л зелена спирулина на прах

За слой №3:

  • 150г кокосов йогурт
  • 10г еритритол
  • кокосови стърготини
Трицветна закуска

Начин на приготвяне на Трицветна закуска:

1. Всичко за първия слой се смесва и пасира (ако малините са замразени, първо се загряват в микровълнова или в подходящ съд на котлон, за да се размразят).

2. Всички продукти за втория слой се смесват и пасират.

3. Кокосовият йогурт за третия слой се смесва и разбърква с еритритола.

4. Трите слоя се разпределят в две чашки като се започва от малиновия, следва слоят с киви и спирулина и последен – кокосовият йогурт. Поръсва се с кокосови стърготини.

Бели шоколадови капки

22.00 лв.

Кашу

27.00 лв.

Сусамов тахан с белгийски шоколад

6.19 лв.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *