Тарт без печене с пралин от шамфъстък

Насладете се на нашия тарт без печене с пралин от шамфъстък – изкушение, което ще ви пренесе във вкусовия свят на сладкия шамфъстък.
Този прекрасен десерт е идеален за всеки, който желае да се наслади на богат вкус, без да ползва фурна. Превърнете вашите вкусови чувства в едно удоволствие без граници!

Необходими продукти за Тарт без печене с пралин от шамфъстък:
За коричката
- 2 Чаши смлени овесени ядки
- 1/8 ч.л. Сол
- 8 Фурми меджул
- 1/4 Чаша натурално какао
- 4 С.л. Кокосово масло
- 3 С.л. Петмез от захарно цвекло
- 1/4 Чаша ядково мляко
За крема
- 300 гр. Копринено тофу
- 1/2 Чаша кокосово масло, разтопено
- 1/3 Чаша пралин от шамфъстък
- 3 С.л. Еритритол
- 1/4 Чаша кокосова сметана от кен

Начин на приготвяне на Тарт без печене с пралин от шамфъстък:
1. В блендер сложете всички продукти за основата и блендирайте докато се смесят добре.
2. Прехвърлете сместа във форма за тарт, застлана с хартия за печене. Притиснете по дъното и стените на формата.

3. За крема сложете всички съставки в купа и пасирайте до гладкост.
4. Изсипете крепа върху основата и разнесете с шпатула. Сложете в хладилник за 24 часа. Декорирайте с кокосова сметана, лиофилизирани малини и ядливи цветя.