Десерти, Рецепти

Мини Тарт с Ганаш

Мини Тарт с Ганаш

Добре дошли в изкушаващия свят на мини тартове с ганаш! Тази неустоима наслада е пълна със стил и вкус, идеална за специални моменти или просто да се насладите на вашите сетива.

Независимо дали сте опитен готвач или новак в кухнята, рецептата за мини тартове с ганаш е лесна за приготвяне и гарантирано ще ви накара да се почувствате като професионален шеф-готвач.

Готови ли сте да се потопите в изкусителния свят на мини тартовете с ганаш?

Мини Тарт с Ганаш

Необходими продукти за Мини Тарт с Ганаш:

За тестото:

  • 3/4 Чаша кокосово брашно
  • 1/2 Чаша кокосово масло
  • 2 с.л. Еритритол или друг подсладител
  • 1/4 ч.л. Сол
  • 2 големи яйца
  • 1/2 ч.л. Екстракт от ванилия

За ганаша:

  • 90 г. Бял шоколад
  • 90 г. Тахан от тиквено семе
  • 20 г. Кокосово масло

За украса:

  • Свежи малини
  • Кокосови стърготини
  • Тиквено семе
Мини Тарт с Ганаш

Начин на приготвяне на Мини Тарт с Ганаш:

1. В блендер сложете всички съставки за тестото и блиндирайте докато се смесят добре.

2. Разпределете сместа в силиконови формички и притиснете добре по дъното и стените.

3. Печете в предварително загрята фурна на 180 С за около 10-15 минути или до златисто. Оставете да се охладят във формичките преди да ги извадите.

Мини Тарт с Ганаш

4. За да направите ганаша, сложете всички продукти в съд на водна баня. Разбърквайте от време на време докато шоколадът се разтопи напълно и всички продукти се смесят добре.

5. Разпределете шоколадовата смес в кошничките и приберете в хладилник за няколко часа, докато стегнат.

6. Украсете с пресни малини, тиквено семе и кокосови стърготини.

Бели шоколадови капки

22.00 лв.

Кашу

27.00 лв.

Сусамов тахан с белгийски шоколад

6.19 лв.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *