Десерти, Рецепти

Мини Тарт с Ганаш

Мини Тарт с Ганаш

Добре дошли в изкушаващия свят на мини тартове с ганаш! Тази неустоима наслада е пълна със стил и вкус, идеална за специални моменти или просто да се насладите на вашите сетива.

Независимо дали сте опитен готвач или новак в кухнята, рецептата за мини тартове с ганаш е лесна за приготвяне и гарантирано ще ви накара да се почувствате като професионален шеф-готвач.

Готови ли сте да се потопите в изкусителния свят на мини тартовете с ганаш?

Мини Тарт с Ганаш

Необходими продукти за Мини Тарт с Ганаш:

За тестото:

  • 3/4 Чаша кокосово брашно
  • 1/2 Чаша кокосово масло
  • 2 с.л. Еритритол или друг подсладител
  • 1/4 ч.л. Сол
  • 2 големи яйца
  • 1/2 ч.л. Екстракт от ванилия

За ганаша:

  • 90 г. Бял шоколад
  • 90 г. Тахан от тиквено семе
  • 20 г. Кокосово масло

За украса:

  • Свежи малини
  • Кокосови стърготини
  • Тиквено семе
Мини Тарт с Ганаш

Начин на приготвяне на Мини Тарт с Ганаш:

1. В блендер сложете всички съставки за тестото и блиндирайте докато се смесят добре.

2. Разпределете сместа в силиконови формички и притиснете добре по дъното и стените.

3. Печете в предварително загрята фурна на 180 С за около 10-15 минути или до златисто. Оставете да се охладят във формичките преди да ги извадите.

Мини Тарт с Ганаш

4. За да направите ганаша, сложете всички продукти в съд на водна баня. Разбърквайте от време на време докато шоколадът се разтопи напълно и всички продукти се смесят добре.

5. Разпределете шоколадовата смес в кошничките и приберете в хладилник за няколко часа, докато стегнат.

6. Украсете с пресни малини, тиквено семе и кокосови стърготини.

Био пълнозърнест сусамов тахан

8.26 лв.126.75 лв.
Опции This product has multiple variants. The options may be chosen on the product page

Био белен сусамов тахан

8.61 лв.131.82 лв.
Опции This product has multiple variants. The options may be chosen on the product page

Био кокосово масло

2.99 лв.18.87 лв.
Опции This product has multiple variants. The options may be chosen on the product page

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *