Бързо, смело и кратко! Тази рецепта Ви пуска директно по кулинарната магистрала 🙂 Един супер скоростен хумус, който не само е в супер тренд с годишния цвят на 2023-а 🙂 , но и е супер настилка за най-различни вкусови интерпретации!

Продуктите можете да запомните и без химикалка:
- 200 гр. варен нахут /може от консерва/
- 35 гр. Сусамов тахан био от Белун
- 50-60 гр. зехтин
- 1 с.л. лимонов сок
- ¼ скилидка чесън
- ½ люспичка стар лук
- щипка сол

Всички съставки заедно се блендират до получаване на еднородна паста. И – това е! 🙂
Няма спънки, няма дупки в сценария, няма пропуски на пътни знаци 🙂 Има само разядка „бетон“ 🙂 , която се съчетава успешно с всевъзможни допълнения – от ядки, през зеленчуци, та чак до месо. Само ги прибавете в блендера и отпътувайте към следващ страхотен вкус!
Днес на скорост покрай Вас прехвърча: Людмила ЧеРЕшка