Десерти, Рецепти

Банофи пай в чаша

Банофи пай в чаша

Този десерт е истинска наслада – без глутен и без млечни продукти, но с богат вкус и кремообразна текстура, на която трудно ще устоиш!

Основата е хрупкава и ароматна, последвана от вълшебен тахан от кашу с вкус на солен карамел – гладък, плътен и съвършено балансиран, следват свежи банани и пухкава кокосова сметана, за да завършим с нежна сладост!
Опитай и сподели впечатления!

Банофи пай в чаша

Необходими продукти за Банофи пай в чаша:

  • 40г бисквити без глутен и яйца
  • 20г разтопено кокосово масло
  • 2-3 с.л тахан от кашу солен карамел
  • 1/2 банан на резени
  • 120мл течна кокосова сметана за разбиване
  • Кубче настърган шоколад
Банофи пай в чаша

Начин на приготвяне на Банофи пай в чаша:

1. Бисквитите се натрошават и смесват с кокосовото масло.

2. Разбъркват се и се притискат на дъното на буркан или чаша.

Банофи пай в чаша

3. Върху тях се изсипва 2-3 с.л от тахана, след него се нареждат резените банан, а върху тях се шприцова с пош разбитата сметана.

4. Накрая се декорира с настъргания шоколад.

Био пълнозърнест сусамов тахан

8.26 лв.126.75 лв.
Опции This product has multiple variants. The options may be chosen on the product page

Био белен сусамов тахан

8.61 лв.131.82 лв.
Опции This product has multiple variants. The options may be chosen on the product page

Био кокосово масло

2.99 лв.18.87 лв.
Опции This product has multiple variants. The options may be chosen on the product page

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *